Kleinschalige groepsreizen

Wil je graag op reis en lukt het niet om je partner, familie of vrienden te overtuigen om met je mee te gaan? Of zijn jullie wel z’n twee (of meer), maar vind je individueel reizen een beetje spannend of wordt het te prijzig? Denk dan eens aan een groepsreis! Wij werken met verschillende partners en hebben de mooiste groepsrondreizen in kleine, internationale groep voor je uitgezocht. Geen grote groepen met alleen maar Nederlanders en/of Belgen, wél de voordelen van een georganiseerde groepsreis. Hieronder vind je de verschillende groepsreizen die wij hebben geselecteerd, je kunt filteren op land of op thema. Zit er een groepsreis voor je tussen, dan kan je deze direct aanvragen. Makkelijk toch?

Groepsreizen naar Afrika en Azië

In groep is alles leuker

Wil je weten hoe dat werkt, een groepsreis in internationale groep? Heb je geen zin in een groepsreis in hele grote groep? Lees dan vooral even verder, want wie weet hebben wij wel dé oplossing voor je!

Een groepsrondreis maken met een klein gezelschap

Ja, wij organiseren van origine individuele rondreizen op maat, maar we zijn flexibel en denken graag mee met onze reizigers. Af en toe kan het zijn dat een groepsreis met kleine groep net iets beter bij je past. Als je niet alleen wilt reizen, of als alleen op reis gaan misschien te duur voor je is (telkens weer die single-kamer-toeslag!). Als je een groepsreis gewoon gezellig vindt om je ervaringen te kunnen delen, en je het fijn als een gids jullie begeleidt en van alles voor je regelt.

Reizen in internationale groep

Een rondreis met een internationaal gezelschap is gewoon leuk: je ontmoet verschillende mensen, leert nog meer culturen kennen én je hebt er weer een boel extra vrienden bij. Natuurlijk kan het zijn dat er nog Nederlanders of Belgen in je groep zitten, maar de meeste organisaties hebben reizigers van over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan Australië, Brazilië, Duitsland of Japan. Geloof mij – ik ben 5 jaar reisbegeleider geweest – dat zorgt voor een hele leuke dynamiek! ‘s Avonds met een koud biertje bij het kampvuur of in de lobby van je lodge is het perfecte moment om te luisteren naar elkaars reisavonturen.

Verschillende organisaties die groepsreizen aanbieden

Wij werken met verschillende lokale organisaties, de maximale groepsgrootte is afhankelijk van de aanbieder. Sommigen laten een reis al doorgaan met 4 deelnemers en anderen laten maar maximaal 12 personen toe op een reis. De groepsgrootte is nooit kleiner dan 4 en nooit groter dan 20 personen. Natuurlijk vertellen wij je graag van elke reis wie het organiseert en wat de minimale en maximale groepsgrootte is!

Vaste vertrekdata

Hou er rekening mee dat groepsreizen op vaststaande data vertrekken. Die kan je niet aanpassen (tenzij je zelf een hele groep meebrengt, dan wordt het een heel ander verhaal: groepsreis op maat). In overleg zorgen wij ervoor dat je minimaal een dag voor vertrek aankomt zodat je rustig kan acclimatiseren. Desgewenst kunnen we natuurlijk voor of na de groepsreis nog een programma voor je uitwerken. Voor bestemmingen zoals Botswana zien we regelmatig dat reizigers ervoor kiezen om het Botswana gedeelte in een groep te doen (omdat dit vaak goedkoper uitkomt) en dan doorreizen naar Namibië waar ze individueel verder reizen. Zo wordt een groepsreis toch ook weer maatwerk!

Tip van Kim

Ooit (lang geleden) was ik reisbegeleider. Ik werkte voor Sawadee en begeleidde groepsreizen in voornamelijk Afrika en Midden-Oosten. Het was echt mijn droomjob! Ik was jong en heb op die manier heel veel van de wereld mogen zien. Groepsreizen zijn supergezellig en plezant. Je ontmoet zoveel verschillende mensen en voor een korte tijd leef je heel intens samen. Samen sta je oog in oog met de meest prachtige dieren van de Afrikaanse savanne, vaar je in een mokoro door de Okavango delta, sta je heel vroeg op om de bedelronde van de monniken mee te maken of maak je een meerdaagse trekking door de Thaise jungle. Ik durf te wedden dat je er geen spijt van gaat krijgen!

Heidy (groepsreis met 37 reizigers) zegt:

“22-daagse rondreis Zuid Afrika: Een reis om nooit te vergeten. Elke dag was een verrassing. We hebben 1 nacht bij de lokale bevolking geslapen. Wat een ontvangst, GEWELDIG. Treinreis naar Kimberley, zo uniek. We hebben Zuid Afrika geproefd, gevoeld, ervaren en beleefd. Reisbrigade, Kim; bedankt voor deze onvergetelijke vakantie.”

Toch niet individueel?

Individuele rondreis op maat
Familiereizen op maat
Back To Top