Reiservaringen

Wij zijn natuurlijk altijd nieuwsgierig naar de reacties van onze reizigers als ze weer terug zijn van hun reis. Daarom ontvangen al onze reizigers enkele dagen na thuiskomt een enquête, waarin we vragen naar de reiservaringen, tips en eventuele verbeterpunten. Ook vragen we naar een kort verslag dat we mogen publiceren op onze website, Hieronder lees je deze ervaringen. De reviews over Reisbrigade  kun je ook teruglezen op Trustpilot, een review-verzamelpagina.

Reiservaringen

augustus 2018

Anneke & Hendrik (familie met twee kinderen)

Wij hebben afgelopen zomer een heel mooie reis van vier weken gemaakt met onze dochters van twaalf en vijftien door Kenia en Zanzibar. Voor het programma van deze reis hebben we de Reisbrigade ingeschakeld. We hebben prettig met ze overlegd over onze wensen en mogelijkheden. Daarna is er voor ons een mooi passend programma samengesteld waar we heel enthousiast over waren. De reis zelf beviel heel goed. In Kenia hadden we een vaste chauffeur en gids waar we ook een goede band mee opgebouwd hebben. Een bijzondere ervaring was nog dat we in een Masai dorp een paar dagen meegelopen hebben. Voor de rest hebben we mooie safari’s gemaakt en zelfs nog een fietstocht op Zanzibar gedaan. Aan het eind was er nog een week ingepland waar we lekker konden relaxen. Al met al is de Reisbrigade zeer aan te raden!
augustus 2018

Nicole, Erik & Mark (17 jaar)

Prachtige reis gemaakt. Alles was perfect geregeld. Onze chauffeur/reisbegeleider was vriendelijk, altijd op tijd en een zeer prettige reisgenoot met veel kennis over het land de dieren en overige natuur. We hebben in prachtige, sfeervolle lodges geslapen. Helemaal tevreden dus!
oktober 2017

Tessa & Elroy

Perfect! Wij lieten onze honeymoon door Kim regelen, we hadden zelf wel genoeg te regelen en in Afrika waren we nog nooit geweest en vonden dit best spannend! Ze adviseerde ons een upgrade te nemen waar we geen seconde spijt van hebben gehad! Overal werden we in de watten gelegd, de safari was geweldig en het eten overal heerlijk. Tijdens de reis stond Kim voor ons klaar, maar eigenlijk was alles al zo goed geregeld dat we alleen maar ‘jaloersmakende’ fotootjes hoefden door te sturen. Als we nog eens een reis willen maken die we spannend vinden om zelf te regelen schakelen we de Reisbrigade zeker weer in!

Hebben we je kunnen overtuigen?

En? Ben je enthousiast geworden? Zie je het wel zitten om met Reisbrigade op reis te gaan? Wij hopen van wel. Wist je dat we tijdens je reis 24 uur per dag bereikbaar voor je zijn. Dat is best prettig mocht je ineens nog een vraag hebben of even je gelukzalige moment met ons wil delen. Neem snel contact op en laten we samen aan de slag gaan voor je volgende vakantie!

Vraag een reisvoorstel aan
Back To Top