Reiservaringen

Wij zijn natuurlijk altijd nieuwsgierig naar de reacties van onze reizigers als ze weer terug zijn van hun reis. Daarom ontvangen al onze reizigers enkele dagen na thuiskomt een enquête, waarin we vragen naar de reiservaringen, tips en eventuele verbeterpunten. Ook vragen we naar een kort verslag dat we mogen publiceren op onze website, hieronder lees je deze ervaringen. De reviews over Reisbrigade kun je ook teruglezen op Trustpilot , een review-verzamelpagina.

Reiservaringen

december 2016

Jan

Een zeer geslaagde vakantie, mede dankzij de goede voorbereiding, waarbij Reisbrigade rekening hield met onze eigen wensen en hier goede aanvullende tips heeft gegeven. Het contact verliep hierbij bijzonder prettig. Het is duidelijk dat hier nog echt een reis op maat werd gemaakt.

En hebben we je kunnen overtuigen?

En? Ben je enthousiast geworden? Zie je het wel zitten om met Reisbrigade op reis te gaan? Wij hopen van wel. Wist je dat we tijdens je reis 24 uur per dag bereikbaar voor je zijn. Dat is best prettig mocht je ineens nog een vraag hebben of even je gelukzalige moment met ons wil delen. Neem snel contact op en laten we samen aan de slag gaan voor je volgende vakantie!

Vraag een reisvoorstel aan
Back To Top