Reiservaringen

Wij zijn natuurlijk altijd nieuwsgierig naar de reacties van onze reizigers als ze weer terug zijn van hun reis. Daarom ontvangen al onze reizigers enkele dagen na thuiskomt een enquête, waarin we vragen naar de reiservaringen, tips en eventuele verbeterpunten. Ook vragen we naar een kort verslag dat we mogen publiceren op onze website, Hieronder lees je deze ervaringen. De reviews over Reisbrigade  kun je ook teruglezen op Trustpilot, een review-verzamelpagina.

Reiservaringen

december 2023

Marcia

Top reis, georganiseerd door een hele fijne persoonlijke “reisbrigade”. Veel variatie in plekken en accomodaties. Het super uitgebreide naslagwerk met reisbeschrijving en tips en tricks was ook heel handig! Op naar de volgende!
november 2023

Lidewij en Coen

Wij hebben via Reisbrigade in november 2023 een prachtige reis naar Namibië gemaakt. Het fijne is dat er goed geluisterd wordt naar je wensen, er flexibiliteit is rondom het zelf regelen van vervoer (vlucht en huurauto) en een enkele hotel en dat je profiteert van hun ervaring met reizen in Namibië. Onderweg is er handig contact via WhatsApp en het is ons zelfs gelukt ter plekke met behulp van hun lokale agent nog een wijziging in het programma aan te brengen.
oktober 2023

Louis

Onze eerste kennismaking met Reisbrigade ging via mail met het verzoek om een reis uit te stippelen naar Namibie, Botswana en Victoria Falls. Kort en goed wij waren direct overtuigd van hun kennis en ervaring en zodoende deze reis bij hen geboekt. Klein minpuntje, geen ontvangst in Windhoek dus zelf actie ondernomen en met weinig moeite auto opgehaald, dit was verder prima geregeld. Onze lodges varieerden van basic+ tot behoorlijk luxe en de reisdagen en aantal km. waren zeer goed aan te rijden mede door een prima auto met 4x4. Super aanrader een ballonvlucht in Sossusvlei met ontbijt in de woestijn. Ter plaatse bij de lodges waren diverse safari's geboekt en dit mede met de vriendelijke en professionele staff ter plaatse hebben onze reis tot een prachtige vakantie gemaakt. Ik kan de Reisbrigade dan ook zeker aanbevelen voor een ieder die niet alleen een vakantie boekt maar ook een schitterende reiservaring zoekt
juli 2023

Dick, Carolina, Christa, Mike en Robbie

Wij hebben een fantastische reis gemaakt door het schitterende Namibië. Onderweg genoten van het steeds wisselende landschap. Fishriver Canyon was groots, Sossusvlei en Deadvlei prachtig. Veel wild gezien in o.a.Bagatelle, Brandberg en ook in Etosha. Walvissen gespot in Walvisbaai en de zeeleeuwen gezien en geroken bij Cape Cross. De lodges geweldig, met persoonlijke aandacht en heerlijk eten. We hebben hele mooie herinneringen gemaakt. Kim en Linda, enorm bedankt voor het meedenken en realiseren van deze vakantie.
mei 2023

Ellen

Reisbrigade maakt een reis op maat naar jouw wensen voor een concurrerende prijs. Mooie reis door Namibië gemaakt, geheel naar onze wensen in overleg samengesteld door Kim van "De Reisbrigade". Een duidelijk en uitgebreid reisplan, alle accomodaties waren uitstekend verzorgd en autohuur perfect geregeld. Goede tips gekregen voor bezienswaardigheden onderweg en omdat Kim bekend is met Namibië wist ze dat een lodge IN het natuurpark voordelen biedt. Voor een volgende vakantie zullen we zeker "De Reisbrigade" weer vragen voor een offerte op maat.
augustus 2017

Chris & Willeke

Wij maakten een prachtige rondreis door Namibië, Botswana en Zimbabwe. Echt een onvergetelijke ervaring. We kwamen op prachtige plaatsen en sliepen in mooie lodges die vaak op een bijzondere plek gelegen waren. We hadden ook het geluk om de ‘Big Five’ van heel dichtbij te zien. Absoluut een aanrader! De reis was perfect voorbereid door Kim en ook tijdens de reis stond ze steeds voor ons klaar.

En hebben we je kunnen overtuigen?

En? Ben je enthousiast geworden? Zie je het wel zitten om met Reisbrigade op reis te gaan? Wij hopen van wel. Wist je dat we tijdens je reis 24 uur per dag bereikbaar voor je zijn. Dat is best prettig mocht je ineens nog een vraag hebben of even je gelukzalige moment met ons wil delen. Neem snel contact op en laten we samen aan de slag gaan voor je volgende vakantie!

Vraag een reisvoorstel aan
Back To Top