Daarom Reisbrigade

Waarom zou je kiezen voor Reisbrigade? Dat is een goede vraag. Ben je op zoek naar een onvergetelijk avontuur? Wil je graag dat de lokale bevolking ook profiteert van jouw bezoek aan het land? En wil je graag tijdens je rondreis wat bijleren over het land of de lokale cultuur? Heb je een hekel aan massatoerisme, saaie businesshotels of gigantisch grote resorts? Hoef je niet voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten? Wil je een eerlijk en transparant advies? Fijn, dan zitten we op een lijn en dus praten we graag verder! Hier vertellen we je waarom wij denken dat je voor ons zou moeten kiezen:

Sociaal

Reisbrigade is een sociale onderneming. Dit houdt in dat we niet ‘zomaar’ een reisorganisatie zijn, maar een onderneming die ook niet-financiële doelen nastreeft. We streven ernaar reizen aan te bieden die jou een onvergetelijke herinneringen geeft en tegelijkertijd de lokale bevolking optimaal laat profiteren van je bezoek. Sinds januari 2022 is Reisbrigade toegelaten tot het netwerk van Social Enterprise NL en sinds april 2022 zijn we opgenomen in het Register van Code Sociale Ondernemingen (gebaseerd op de grondslag van sociaal ondernemen, namelijk impact first) en daar zijn we heel trots op!

Duurzaamheid

Wij geloven in toerisme met een positieve bijdrage aan natuur, mens en cultuur. Duurzaamheid en daarbij respect voor onze planeet en haar bevolking vinden we waanzinnig belangrijk. We proberen op verschillende manieren zo duurzaam mogelijk  te werken. Van een (bijna) papierloos kantoor tot het promoten van kleinschalige en duurzame accommodaties en duurzaam vervoer ter plaatse.  Samen met onze partners werken we aan een duurzamere en mooiere toekomst en een positieve impact op onze bestemmingen. Wij hebben een duurzaamheidsbeleid dat we terug laten komen in alle onderdelen van het bedrijf.

Kennis

Olifant in het Kruger Nationaal Park, Zuid-Afrika

We hebben alle bestemmingen persoonlijk bezocht, zowel voor werk als voor vakantie, en dus kunnen we je een goed advies geven. We houden van reizen. Samen werken wij al tientallen jaren in het toerisme, in verschillende functies. Zo hebben we behoorlijk wat kennis opgebouwd.

Service

Laos-beste-reistijd-dames-in-klederdracht

Flexibiliteit, persoonlijke aandacht, bereikbaarheid, service, eerlijkheid en improvisatie zijn erg belangrijk voor Reisbrigade. Dat zie je terug in de reisvoorstellen die we maken, en in de service die we geven. We zijn goed bereikbaar: voor, tijdens en na je reis. Mocht je ons niet geloven, lees hier de reiservaringen van onze reizigers.

Back To Top