Wat te doen op je reis?

Ben je nog volop in de oriëntatiefase of is de voorpret al begonnen? Op deze pagina zit je helemaal goed! Hier lees je reisblogs, vind je de beste reistijd per land, geven we je boekentips en vertellen we uitgebreid over het sociaal project per bestemming. Ook lees je wat andere reizigers over ons en onze reizen vertellen. Lees snel verder!

Inspiratie

Ter inspiratie delen we graag onze tips met jullie. Dit doen we in de kadertjes naast elke rondreis. Maar nog liever schrijven we onze blogs, waarmee we onze reizigers willen inspireren. We vertellen over onze manier van werken, geven boekentips, beschrijven de beste reistijd per bestemming, we delen onze eigen reisavonturen en we bespreken bestemmingen. Je leert Reisbrigade beter kennen en je krijgt de allerleukste reistips. Een overzicht van alle blogs kun je vinden op onze Inspiratie pagina. Volop inspiratie!

Tip van ons

Hou deze kadertjes in de gaten. Hier geven wij onze persoonlijke tips: wat vonden wij leuk en wat raden wij je aan (en wat niet). Zo kom je net wat meer te weten over onze bestemmingen, thema’s of manieren van reizen. Je leest het in onze tips!

Onze blogs

Impact

Reisbrigade is een sociale onderneming. Dit houdt in dat we niet ‘zomaar’ een reisorganisatie zijn, maar een onderneming die ook niet-financiële doelen nastreeft. We hechten veel belang aan onze missie: Door mensen te verbinden, verrijken we levens. Wij geloven in toerisme met een positieve bijdrage aan natuur, mens en cultuur. We streven ernaar reizen aan te bieden die jullie onvergetelijke herinneringen geeft en tegelijkertijd de lokale bevolking optimaal laten profiteren van jullie bezoek.

Hoe we dat doen leggen we uit op onze impactpagina. Hier vertellen we wat wij doen als organisatie, met wie we samen werken en waarom. Ook geven we hier tips over wat jullie kunnen doen tijdens je reis om de impact te vergroten.

Meer impact

Project met impact

Reisbrigade sponsort Stichting Spots, deze organisatie zet zich in voor wilde katachtigen in Afrika. Stichting Spots ondersteunt lokale projecten die zich inzetten voor de dieren in het wild. Reisbrigade heeft verschillende dieren geadopteerd. Hierbij gaat het dan om dieren die door omstandigheden helaas niet meer in de vrijheid kunnen leven. Het doel van Stichting Spots is namelijk dat de dieren kunnen leven in de vrije natuur.

Reiservaringen

Wij kunnen zelf heel veel vertellen over onze reizen en bestemmingen, maar onze reizigers kunnen dit nog beter. Op de reiservaringen pagina lees je wat onze reizigers wat hun reis vonden, geven ze tips en delen eventuele verbeterpunten met ons.

Sofie zegt:

“Wij hebben genoten van een perfect georganiseerde rondreis. Linda heeft dit perfect mee opgevolgd en alles was naar wens.”

Jouw foto hier?

Ben je met Reisbrigade op reis geweest en heb je foto’s die je met ons wil delen?  Nog niet 😉 met ons op reis geweest maar wel mooie foto’s gemaakt op een of meer van onze bestemmingen? En mogen we die gebruiken? Daar worden we heel blij van, want soms is het best lastig om een hele website te vullen. Wil jij graag jouw foto zien bij ons op de website? We ontvangen ze graag per mail (info@reisbrigade.nl), voor meerdere foto’s is WeTransfer is de ideale manier om te versturen.

Naar contact met ons op!
Back To Top