Onze werkwijze

De wereld heeft fantastisch veel te bieden. Stel, je hebt reisplannen maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Dan helpen wij je graag op weg. Of heb je juist heel specifieke reisplannen en weet je precies wat je wilt zien? Ook dan helpen we je heel graag met jouw droomreis. Ons reisaanbod is geschikt voor iedereen: individuele reizigers, gezinnen, koppels, families en kleine of zelfs grote (privé-)groepen. Maar hoe werkt dat, zo’n individuele rondreis naar een verre bestemming? Hier leggen we uit hoe wij werken:

Weet je nog niet naar welke bestemming jouw rondreis gaat? Kijk dan eens rond op onze inspiratiepagina. Hier geven we je graag alle inspiratie die je zoekt. Onze blogs nemen je mee naar de bestemmingen en geven persoonlijke tips. Je leest reisverslagen van andere reizigers en onze eigen avonturen. We vertellen je meer over Reisbrigade en hoe we werken achter de schermen. Allemaal leuk om te lezen en ter inspiratie voor jouw volgende reis. Eigenlijk vind je hier een beetje van alles wat je zou willen weten om te kiezen naar welke bestemming je volgende reis gaat.

Bestemming gekozen? Bekijk dan het reisaanbod per bestemming op onze website en laat je inspireren door de rondreizen die we aanbieden. Deze rondreizen zijn gebaseerd op reizen die we zelf hebben gemaakt of die we eerder voor onze reizigers hebben samengesteld. Je kunt filteren op je reisgezelschap: individueel, familie of groepsverband. Met z’n tweetjes of een stel vrienden kies je waarschijnlijk voor onze individuele rondreizen. Reis je alleen en/of vind je reizen leuker in een groep, dan bieden we kleinschalige groepsreizen aan; je reist dan in een internationale groep. Gaan de kinderen en misschien oma en opa ook mee, kijk dan voor inspiratie bij onze familiereizen. Of kies op thema, dat is ook mogelijk: avontuur, iets te vieren, luxe, safari, selfdrive of treinreizen.Volop keuze!

Heb je de rondreizen bekeken en iets naar wens gevonden? Genoeg keuze toch? Selecteer de reis die je wilt gaan maken, vul het formulier in dat bij de rondreis staat en vraag de reis vrijblijvend bij ons aan. Op het formulier kun je aangeven wat je gewenste vertrekdatum is en met hoeveel personen je de reis gaat maken. Ook horen we graag eventuele wensen of opmerkingen, bijvoorbeeld over de vliegtickets. Bij de individuele- en familierondreizen kun je eventueel nog een gewenste kleine wijziging in het programma doorgeven, bij de groepsreizen ligt het programma vast.

Geen reis gevonden die bij jouw wensen past? Of zelf al een route in gedachte die je samen met ons wil uitwerken tot de ideale rondreis? Ga dan naar je eigen rondreis op maat pagina. Hier vertellen we je meer over hoe we samen een route voor je rondreis kunnen opstellen en hoe we dan te werk gaan. 

Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen, gaan we voor je aan de slag. We kijken naar de beschikbaarheid, we zoeken eventueel de vliegtickets erbij en we zetten het reisvoorstel om naar de door jouw gevraagde periode. Je krijgt van ons vrijblijvend een passend reisvoorstel, speciaal voor jullie gemaakt. Enkele dagen later nemen we contact op om te vragen of de offerte naar wens is en of er nog vragen zijn. Hopelijk kunnen we het programma voor je gaan boeken, maar wil je nog iets toevoegen of een kleine wijziging, dan passen we het reisvoorstel nog een keer voor je aan.

Als het reisplan naar wens is, vragen we je om het boekingsformulier in te vullen. Wij gaan dan alle reisonderdelen (vlucht, vervoer, gidsen, excursies, accommodaties, safari’s) boeken. Als alles rond is (vaak na 2 of 3 weken) ontvangen jullie de factuur en het definitieve reisprogramma. Dan kan het aftellen en de voorpret beginnen!

Wij zijn er voor al je vragen

Wij zijn Kim en Linda, grote kans dat als je Reisbrigade belt je een van ons aan de telefoon krijgt. Wij kennen al onze bestemmingen door en door en helpen je graag met het plannen van je rondreis. Of je nu een route op de website hebt gezien of zelf een route in gedachte hebt maakt voor ons geen verschil. Wij gaan graag in gesprek over al het moois dat je tijdens een rondreis kunt beleven en beantwoorden al je vragen.

Back To Top