Waarom kiezen voor Reisbrigade?

Tja, dat is misschien wel de vraag van 1 miljoen. De meeste mensen kiezen voor ons omdat ze zijn doorverwezen door vrienden, familie of zelfs andere reisorganisaties. Je zal ons zelden bovenaan in Google vinden. We spenderen onze budgetten liever aan andere zaken ;-). Op deze pagina vertellen we je meer over wie wij zijn en waar we voor staan.

Daarom Reisbrigade

Wil je meer over ons weten? In ’t kort gaat het hierom: we zijn sterk in het ontzorgen, we zijn sociaal, transparant en hebben kennis van zaken. We zijn een sociale onderneming met een focus op verantwoord reizen, onze sociale inborst is intrinsiek met Reisbrigade verbonden. Ons duurzaamheidsbeleid is de basis voor ons geloof in de positieve bijdrage van toerisme aan natuur, mens en cultuur. We hebben al onze bestemmingen meerdere malen bezocht en we geven graag eerlijk advies. Nog meer weten? Alle antwoorden op de vraag Waarom reizen met Reisbrigade vind je op de pagina Daarom reizen met Reisbrigade!

Service
Duurzaamheid
Kennis
Sociaal

Wie zijn wij?

Een klein team van gepassioneerde reizigers. Linda vindt niets leuker dan spreken met mensen over onze bestemmingen. Als je ons belt, is de kans groot dat je haar aan de lijn hebt. Mildred is onze taalvirtuoos. Zij zorgt ervoor dat we in keurig Nederlands blijven schrijven. Verder verzorgt ze de marketing (oei, is dat wel een Nederlands woord?) en selecteert ze onze stagiaires. Naomi zorgt ervoor dat onze processen soepel verlopen en we minder tijd verliezen met saaie administratieve taken. Tot slot hebben we nog Kim en zij is onze Belgische in Nederland. In 2015 besloot ze om haar eigen organisatie op te richten, zodat ze haar eigen missie en visie kon bepalen en is Reisbrigade geboren.

Onze werkwijze

We helpen je graag bij het selecteren van jouw rondreis op maat. Omdat we alle bestemmingen persoonlijk hebben bezocht, kunnen we je een goed, professioneel advies geven. De reizen die we organiseren zijn individuele rondreizen, kleinschalige groepsreizen en familiereizen, naar landen die we zelf door-en-door kennen.

Stap 1.

Kies je bestemming

Stap 2.

Bekijk onze reizen

Stap 3.

Vraag je rondreis aan

Back To Top