Individuele rondreizen

Wil je graag een individuele rondreis maken maar heb je nog geen idee hoe te beginnen of de route? Hieronder vind je verschillende rondreizen. Je kan filteren op land of op thema. Zit er een reis voor jullie tussen, dan kan je deze direct aanvragen, met jullie aanvullende wensen of opmerkingen erbij. Wij zetten dan jouw favoriete reis geheel vrijblijvend om in een passend reisvoorstel.

Individuele rondreizen door Afrika en Azië

Kenia-rondreis-Diani Safari, Avontuur

Safari en strand

Safari en strand

Tijdens deze individuele rondreis ga je op safari in de beroemde parken Masai Mara, Lake Navaisha en Amboseli waarna je de reis ontspannen afsluit aan het strand van Diani in het zuiden van Mombassa

Safari, Avontuur

De ultieme safari reis

De ultieme safari reis

Deze ultieme safari reis door Kenia staat van begin tot einde in het teken van wild spotten. Je reist langs wildparken zoals Samburu, Masai Mara, Amboseli, Lake Nakukuru en Lake Naivasha.

Kenia rondreis: kleurrijke Masai Safari, Avontuur

Het beste van centraal Kenia

Het beste van centraal Kenia

Tijdens deze bijzondere rondreis door Kenia gaan jullie wandelen bij Mount Kenya en maken jullie safari’s in Samburu, Solio, Eldoret, Lake Nakuru en natuurlijk in het beroemde Maasai Mara nationaal park. Dit wordt een trip om nooit meer te vergeten!

Kenia, olifanten op safari Safari, Luxe

Ontdek Masai Mara en Lamu

Ontdek Masai Mara en Lamu

Tijdens deze compacte, luxe individuele rondreis ga je op safari in het beroemde Masai Mara nationaal park en ga je ontspannen aan het strand van Lamu aan de mooie kust van Kenia.

Jeep in de Ngorongoro krater Safari, Avontuur

Op avontuur in Tanzania en Zanzibar

Op avontuur in Tanzania en Zanzibar

Een individuele familiereis per eigen 4×4-safari-auto met privé-chauffeur langs de hoogtepunten van Tanzania en Zanzibar: door de nationale parken Arusha, Tarangire, Serengeti, Masai en Ngorongoro om vervolgens op het exotische eiland Zanzibar de reis ontspannen af te sluiten.

bootje op de Kinabatangan rivier Maleisisch Borneo Avontuur

Verken de wildernis van Borneo

Verken de wildernis van Borneo

Een bijzondere rondreis langs de hoogtepunten van Borneo. Kuching en Kota Kinabalu hebben een westerse allure, maar je vindt er ook traditionele markten en winkels. Je ziet orang-oetans in de opvangcentra, maar er is ook kans om deze fotogenieke apen in Sabah in het wild te zien. In de wildernis van Bako, bij de Kinabatangan rivier en in Tabin maak je mooie wandelingen en boottochten om volop wildlife te spotten.

Avontuur

Bijzonder Maleisië: Ontdek Kuala Lumpur tot Tioman

Bijzonder Maleisië: Ontdek Kuala Lumpur tot Tioman

Afwisselende reis over het vasteland van Maleisië, met hoogtepunten als Kuala Lumpur, Cameron Highlands en Penang en minder bezochte plekken als nationaal park Kuala Rompin en tropisch eiland Tioman

Avontuur

Flores, Komodo en Lombok ontdekken

Flores, Komodo en Lombok ontdekken

Tijdens deze rondreis ontdek je de natuur en cultuur van Flores, Lombok en veel kleine eilanden eromheen. Jullie reizen per auto, boot en vliegtuig. Ook verkennen jullie de omgeving wandelend, fietsend en zwemmend.

Luxe, Treinreizen

Luxe reis over Java en Bali

Luxe reis over Java en Bali

Tijdens deze Indonesië rondreis krijg je een goede indruk van de geschiedenis en het huidige leven op Java en Bali. Jullie reizen met de trein en met privé-vervoer. De gekozen accommodaties zijn luxe en sfeervol.

Wat is een individuele rondreis?

Tijdens een individuele rondreis ga je met eigen gezelschap op pad naar de bestemming. Dit kan met het gezin, je partner, vader, moeder, opa, oma, vriend, vriendin of alleen. Dit kun je helemaal zelf bepalen, want je kiest je eigen reismaatje(s). Hier vertellen wij je iets meer over het reizen in individueel gezelschap en het verschil tussen onze maatwerkreizen en onze inspiratie-reizen.

Een individuele rondreis met Reisbrigade

Wil je op reis met je eigen gezelschap? Dan is een individuele rondreis misschien wel waar je naar op zoek bent. Iedere reiziger heeft andere wensen voor een rondreis. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een persoonlijk avontuur, een echte rondreis op maat, samengesteld naar jouw wens. Tijdens je rondreis wil je misschien zelf rijden in een eigen huurauto, liever de trein nemen of juist gereden worden door een chauffeur. Bij een individuele rondreis bepaal je zelf de route en het tempo.

Rondreis op maat of een van onze inspiratie-rondreizen

Individuele rondreizen op maat; dit is waar Reisbrigade mee begonnen is. En dit blijven doen. We nemen uitgebreid de tijd om jullie wensen, budget en interesses te bespreken (telefonisch, al video-bellend of bij ons op kantoor, jij bepaalt). Daarna nemen we contact op met onze lokale partner(s) en als we genoeg input hebben, beginnen we aan het reisvoorstel. Voor een uitgebreid, persoonlijk voorstel brengen wij €95,- in rekening. Hier lees je meer over in onze werkwijze voor een eigen rondreis op maat.

Een andere manier om een rondreis te boeken bij Reisbrigade is het kiezen van een van onze inspiratie reizen. Deze rondreizen zijn eerder gemaakt door onze reizigers of onszelf, gebaseerd op onze jarenlange reiservaring en kennis. Bekijk dus eerst rustig onze website reizen; zit hier een reis bij die jullie aanspreekt dan kun je deze aanvragen. Wij zetten de voorbeeldreis geheel vrijblijvend om in een voorstel voor jullie.

Tip van Kim!

Lees je in over het land. Als je een beetje weet wat je wilt, kunnen we dit meenemen in het samenstellen van de reis. Of je een reis op maat of een voorbeeldreis aanvraagt. Als jullie weten wat je wil doen of zien tijdens een rondreis kunnen wij ons advies daarop aansluiten en ervoor zorgen dat de reis helemaal voldoet aan alle wensen.

Fiona en Johan zeggen:

Samen met Kim hebben wij onze reis naar Zuid-Afrika samengesteld aan de hand van onze wensen, aangevuld met de tips en kennis van Kim. We hebben een prachtige reis gehad en enorm genoten! Onze reis was heel mooi opgebouwd.

Toch niet individueel?

Kleinschalige groepsreizen
Familiereizen op maat
Back To Top