Individuele rondreizen

Wil je graag een individuele rondreis maken maar heb je nog geen idee hoe te beginnen of de route? Hieronder vind je verschillende rondreizen. Je kan filteren op land of op thema. Zit er een reis voor jullie tussen, dan kan je deze direct aanvragen, met jullie aanvullende wensen of opmerkingen erbij. Wij zetten dan jouw favoriete reis geheel vrijblijvend om in een passend reisvoorstel.

Individuele rondreizen door Afrika en Azië

Avontuur

Dwars door Sumatra

Dwars door Sumatra

Een veelzijdige rondreis over Sumatra, met wandelingen, fietstochten, orang-oetans, olifanten en vulkanen. Ook tijd voor relaxen aan het Tobameer en het strand van Padang.

Avontuur

Tradities van de Toraja’s

Tradities van de Toraja’s

Tijdens deze rondreis door Sulawesi leer je alles over de tradities bij de Toraja’s. Je reist langs rijstvelden, megalieten en zadeldaken; door de Badavallei en langs het Posomeer. De laatste dagen verblijf je aan een relaxed strand!

Avontuur, Treinreizen

Van watervallen naar vulkanen

Van watervallen naar vulkanen

Tijdens deze rondreis maken jullie kennis met Kalimantan, Java en Bali. Drie verschillende eilanden tijdens deze veelzijdige rondreis waar jullie het avontuur opzoeken. Van het beklimmen van vulkanen tot het zoeken naar orang oetans in de jungle tijdens deze veelzijdige rondreis door Indonesië.

Avontuur

Tempels, tradities en tropische avonturen

Tempels, tradities en tropische avonturen

Tijdens deze comfortabele familiereis door Cambodja leer je alles over de geschiedenis, de Khmer cultuur en de fijne kneepjes van de traditionele maaltijden. Je verblijft in gezellige steden, in de jungle en aan het strand tijdens deze veelzijdige rondreis!

Zanzibar-Ontdek-Unguja Avontuur

Ontdek Unguja per fiets

Ontdek Unguja per fiets

Tijdens deze rondreis ontdek je de onbekende kant van Unguja (de andere naam voor Zanzibar) tijdens een meerdaagse fietstocht. Natuurlijk verblijf je ook een paar dagen aan het strand onder het genot van een drankje. Ervaar de cultuur, maak kennis met de lokale keuken en bezoek de levendige stad Stone Town.

Familie naast een Tuk Tuk in Gal Oya Nationaal Park, Sri Lanka Safari, Avontuur

Buiten de gebaande paden naar Jaffna

Buiten de gebaande paden naar Jaffna

Een rondreis buiten de gebaande paden van Sri Lanka. Je reist naar het meest noordelijke puntje van Sri Lanka, slaapt in fijne hotels en bij een lokale familie en je bezoek de minder bekende nationale parken!

Selfdrive, Safari, Avontuur

Dwars door de regenboognatie

Dwars door de regenboognatie

Een complete rondreis waarbij je met een huurauto van Johannesburg naar Kaapstad reist, in je eigen tempo. Je gaat via de Panoramaroute, Kruger en Wild Coast naar de Westkaap en Kaapstad.

Selfdrive, Safari

Op ontdekking in het zuiden

Op ontdekking in het zuiden

Tijdens deze Namibië rondreis kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoe lang je onderweg stopt. Deze selfdrive brengt je langs de hoogtepunten van zuiden; je ziet unieke landschappen en heel veel dieren. Hoe gaaf is dat?

Iets te vieren, Avontuur, Luxe

De schoonheid van Madagascar en de zee

De schoonheid van Madagascar en de zee

Tijdens deze reis bezoek je de hoogtepunten van Madagascar en ontdek je de unieke flora en fauna in de verschillende parken Isalo, Ranomafano en Andasibe. Op het eiland Sainte Marie geniet je van de tropische stranden.

Wat is een individuele rondreis?

Tijdens een individuele rondreis ga je met eigen gezelschap op pad naar de bestemming. Dit kan met het gezin, je partner, vader, moeder, opa, oma, vriend, vriendin of alleen. Dit kun je helemaal zelf bepalen, want je kiest je eigen reismaatje(s). Hier vertellen wij je iets meer over het reizen in individueel gezelschap en het verschil tussen onze maatwerkreizen en onze inspiratie-reizen.

Een individuele rondreis met Reisbrigade

Wil je op reis met je eigen gezelschap? Dan is een individuele rondreis misschien wel waar je naar op zoek bent. Iedere reiziger heeft andere wensen voor een rondreis. Zo kan het zijn dat je op zoek bent naar een persoonlijk avontuur, een echte rondreis op maat, samengesteld naar jouw wens. Tijdens je rondreis wil je misschien zelf rijden in een eigen huurauto, liever de trein nemen of juist gereden worden door een chauffeur. Bij een individuele rondreis bepaal je zelf de route en het tempo.

Rondreis op maat of een van onze inspiratie-rondreizen

Individuele rondreizen op maat; dit is waar Reisbrigade mee begonnen is. En dit blijven doen. We nemen uitgebreid de tijd om jullie wensen, budget en interesses te bespreken (telefonisch, al video-bellend of bij ons op kantoor, jij bepaalt). Daarna nemen we contact op met onze lokale partner(s) en als we genoeg input hebben, beginnen we aan het reisvoorstel. Voor een uitgebreid, persoonlijk voorstel brengen wij €95,- in rekening. Hier lees je meer over in onze werkwijze voor een eigen rondreis op maat.

Een andere manier om een rondreis te boeken bij Reisbrigade is het kiezen van een van onze inspiratie reizen. Deze rondreizen zijn eerder gemaakt door onze reizigers of onszelf, gebaseerd op onze jarenlange reiservaring en kennis. Bekijk dus eerst rustig onze website reizen; zit hier een reis bij die jullie aanspreekt dan kun je deze aanvragen. Wij zetten de voorbeeldreis geheel vrijblijvend om in een voorstel voor jullie.

Tip van Kim!

Lees je in over het land. Als je een beetje weet wat je wilt, kunnen we dit meenemen in het samenstellen van de reis. Of je een reis op maat of een voorbeeldreis aanvraagt. Als jullie weten wat je wil doen of zien tijdens een rondreis kunnen wij ons advies daarop aansluiten en ervoor zorgen dat de reis helemaal voldoet aan alle wensen.

Fiona en Johan zeggen:

Samen met Kim hebben wij onze reis naar Zuid-Afrika samengesteld aan de hand van onze wensen, aangevuld met de tips en kennis van Kim. We hebben een prachtige reis gehad en enorm genoten! Onze reis was heel mooi opgebouwd.

Toch niet individueel?

Kleinschalige groepsreizen
Familiereizen op maat
Back To Top