De complimenten

Wij zijn natuurlijk altijd nieuwsgierig naar de reacties van onze reizigers als ze weer terug zijn van hun reis. Daarom ontvangen al onze reizigers enkele dagen na thuiskomt een enquête, waarin we vragen naar de reiservaringen, tips en eventuele verbeterpunten. Ook vragen we naar een kort verslag dat we mogen publiceren op onze website. Hieronder lees je deze ervaringen. De reviews over Reisbrigade kun je ook teruglezen op Trustpilot, een review-verzamelpagina.

Reiservaringen

december 2022

Marjon

Met hulp van Kim en Linda hebben we een hele mooie, actieve, leerzame en vooral leuke vakantie gehad in Vietnam. Ho Chi Minh stad, Mekong delta, Hué, Hoi An, Dalat en Cat Tien NP, alles is weer anders en daardoor heel gevarieerd. Het contact met de gidsen was erg waardevol, we hebben daardoor veel gehoord over de cultuur, geschiedenis en gewoontes van de lokale bevolking. De hotels waren een leuke mix van luxe tot basic, modern en klassiek. Prettig was ook dat er altijd iemand bereikbaar was, op het moment dat het nodig was. Ik wil graag nog een reis maken met de hulp van Reisbrigade!
december 2022

Sofie

Wij hebben genoten van een perfect georganiseerde rondreis. Linda heeft dit perfect mee opgevolgd en alles was naar wens.
november 2022

Paul

Het was onze eerste reis met Reisbrigade en was dus afwachten, tot onze vreugde was alles perfect. Goede hotels, alle transfers top en stipt. Voor onze volgende reis zullen we zeker opnieuw beroep op Reisbrigade doen top organisatie!
oktober 2022

Jet

De dames van Reisbrigade zijn toppers. Denken in alles mee om de reis helemaal naar de wensen te krijgen. Ze zijn zeer betrokken en ook tijdens de reis bereikbaar net als de lokale reisagent. Onze volgende reis boeken we zeker weer bij hun.
september 2022

Ilona

Wat een mooie reis hebben wij gemaakt naar Mauritius! Linda en Kim van Reisbrigade hebben goede tips vooraf gegeven, de accommodaties en huurauto waren perfect geregeld, en ook gedurende de reis waren zij heel goed bereikbaar. Duim omhoog voor het betrokken, persoonlijke en warme contact en kennis van zaken!
augustus 2022

Arco, Arianne & kinderen

Sri Lanka wat breng je ons? Met deze vraag zijn wij weggegaan. Maar Sri Lanka heeft ons heel veel gebracht. Wat een heerlijk en vooral afwisselend land is dit. Van strand tot bergen. Mooie natuur. Fijne en goede accommodatie met hele gastvrije mensen, heerlijk eten. De Reisbrigade heeft ons heel goed geholpen met het samenstellen van deze reis. De reis wordt echt aangepast aan onze wensen (die inmiddels al bekend zijn omdat we al eerder met de Reisbrigade op pad geweest zijn, toen naar Maleisië en Indonesië) Afwisseling is bij ons het belangrijkste aspect en daar voldeed deze reis helemaal aan.
december 2021

Francis

De rondreis “Cambodja-Vietnam-Thailand” helaas een jaar moeten doorschuiven en dan alsnog moeten annuleren in verband met onzekerheid rond Corona. Gelukkig bleven de niet recupereerbare kosten beperkt dus spaarpotje blijft staan voor de toekomst, zeker terug bij Reisbrigade. Grote waardering voor de service, het meedenken en zoeken naar oplossingen.
november 2021

Willeke & Jesse

Toen omikron in het nieuws kwam, zat ik al in Afrika en zag ik daar met eigen ogen hoe veilig het was. We hebben nergens last van gehad en hebben we heerlijk gereisd! Het is daar veiliger dan hier. Er is harmonie, men doet gewoon wat wordt opgedragen, voor zover wij het hebben gezien. En we hebben ons zo welkom gevoeld; iedereen was blij dat we er waren. We hebben urenlang gewandeld op de Tafelberg, we hebben het Klifpad bij Hermanus gelopen, langs de zee; de oneindige natuur van Zuid-Afrika is zo prachtig. Natuurlijk was de Serengeti ook mooi, erg mooi zelfs, maar in Zuid-Afrika voelden we ons veel vrijer. Je rijdt in je eigen auto, het is minder strak georganiseerd, gemoedelijker en vrijer. Ik zou ook zo graag nog een keer teruggaan naar Zuid-Afrika, er is nog zoveel meer te zien. En de mensen zijn zo aardig.

We zijn heel erg tevreden over Kim. Ze heeft ons altijd geholpen en ook heel goed advies gegeven, bijvoorbeeld over de route. Ze luisterde echt naar wat wij wilden en wat bij ons zou passen. En ook Zuid-Afrika is zo goed bevallen, we hadden nog wel langer willen blijven en willen er zeker weer heen terug.
november 2021

Patrick

We hebben met de familie een prachtige reis naar Vietnam geboekt. Kim en haar team hebben vakkundig naar onze (bijzondere) wensen geluisterd en een prachtige, op maat, reis uitgewerkt. Helaas heeft COVID roet in het eten gegooid en hebben we onze reis moeten annuleren. Kim heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden en heeft het volledige bedrag netjes terugbetaald. Deze club is zeker aan te bevelen: vakkundig en betrouwbaar.
november 2021

Joeri

We hadden in 2020 een reis gepland naar Vietnam met Reisbrigade waarbij alles was afgestemd en georganiseerd volgens onze wensen. Vanwege de ongelukkige COVID – situatie kon dit helaas niet doorgaan. De manier waarop het team van Reisbrigade hiermee omging qua dienstverlening, steun en nazorg gaf ons het vertrouwen om voor hen te kiezen voor een volgende reis. Een aanrader dus.
november 2021

Kristel

Kim had een volledige reis naar onze wensen uitgestippeld naar Zuid-Afrika. Helaas heeft corona er anders over beslist. Na een jaar van herboeken (accommodaties , vluchten, …) kon de reis toch niet doorgaan. Dankjewel Kim voor je geduld en enthousiasme. Onze reisvoucher is terugbetaald, waarvoor dank. Een betrouwbare partner! Wij nemen zeker terug contact op in betere tijden. Mercikes
oktober 2021

Ton

Helaas door COVID ging onze reis niet door naar Vietnam. Alles is in overleg prima opgelost, goed contact, snel antwoord, PRIMA organisatie om te boeken. We komen zeker terug naar jullie om een reis te boeken naar ???. Nogmaals bedankt.
april 2020

Kristel

Het was een bizarre tijd om te reizen, maar dankzij jullie service (bijna dag en nacht), met een bijzondere dank aan Kim, hebben we toch nog een fijne reis gehad en zijn we ook nog thuis geraakt ??.
april 2020

Joris

Top service! Fantastische ondersteuning tijdens woelige Corona tijden ! Blij dat we met de Reisbrigade geboekt hebben. Kim, Linda: een dikke merci om dag en nacht stand-by te staan!
april 2020

Marleen & Dirk

Vorig jaar boekten we bij reisbrigade een reis naar Vietnam. Deze viel zo goed mee voornamelijk door de uitstekende accommodaties en vooral hun zeer goede ligging. Altijd dicht bij wat van belang is en met altijd met een sympathieke uitstraling. Daarom kozen we ook dit jaar voor Reisbrigade om onze reis naar Zuid-Afrika te organiseren en weer pareltjes van accommodaties en locaties! Ook het persoonlijk contact tijdens de reis is top. Voor vertrek wordt een Whatsapp groepje opgericht zodat je indien iets niet loopt zoals het hoort je hen kan contacteren en zij onmiddellijk contact opnemen en alles in een mum van tijd regelen. Gewoon subliem!! Voor een prachtige reis mag je alles in volle vertrouwen in handen geven van reisbrigade.
maart 2020

Tanja

We zijn erg tevreden over het advies en maatwerk vooraf voor onze reis naar Cambodja. Accommodaties, transfers en gidsen waren allemaal prima geregeld, alles op tijd en nergens misverstanden. Tijdens de reis via de whatsapp contact met Reisbrigade waar hun betrokkenheid uit spreekt. De terugreis kwam door de corona-crisis in gevaar. Hier heeft Kim haar uiterste best gedaan en een alternatieve vlucht geboekt. De waarde van een reisorganisatie zie je met name als er een probleem is om op te lossen, dat heeft de Reisbrigade goed opgepakt.
maart 2020

Desiree

Wij hebben een prachtige reis door Vietnam gemaakt waarin we een mooie indruk van het land hebben gekregen. Alles was heel goed geregeld door Reisbrigade. Ondanks het coronavirus hebben zij er voor gezorgd dat we steeds door konden reizen (onderweg hebben zij steeds alle noodzakelijke aanpassingen gedaan) en ze hebben ons ook weer tijdig naar Nederland kunnen halen. Dit komt vanwege het persoonlijke contact tijdens de reis. Complimenten voor Reisbrigade.
maart 2020

Kim & Hans

Fantastisch magische reis door Vietnam. Helemaal compleet verzorgd en in de watten gelegd. De reis en transfers alles tot in de puntjes geregeld. De accommodaties allemaal goed tot zeer goed met heerlijke bedden goed sanitair en vers fruit. Het eten wordt overal ook zeer goed verzorgd van lokaal tot westers is er voor ieder wat wils. Geef een beetje liefde en je wordt overladen met liefde dat is met geen pen te beschrijven wat voor een warm deken dat dat is. En dat in een tijd dat het Coronavirus in opmars was. We waren vlak voor de lockdown weg. Wij zouden zo weer terug willen.
maart 2020

Filip

Bijzonder goed georganiseerde reis naar Vietnam die heeft toegelaten een beter zicht te krijgen op dit Aziatisch land in volle ontwikkeling. Alle beloftes werden nagekomen. Hotels, resorts en uitstappen zoals aangekondigd. Alle chauffeurs en gidsen waren op tijd. Vervoer met binnenlandse vluchten verliep probleemloos. Hotels en ressorts waren goed gelegen en van een zeer goede kwaliteit. Waar voor uw geld. Medewerkers van de reisbrigade gaven steeds nuttige info en soepel bij aanvullende wensen. Een aanrader.
maart 2020

Guido

Prachtige vakantiereis gehad in Zuid Afrika. Een topvakantie op elk vlak met vele aangename verrassingen. Echt top! Een echte aanrader! Om het kort en op z’n Zuid-Afrikaans te verwoorden: ’n fantastische reis.
februari 2020

Dirk & Carine

Een zeer mooie reis met super mooie hotels en goede begeleiding. De hotels waren uitzonderlijk mooi en zeer goed gelegen.
februari 2020

Edgar & Josephine

De gecombineerde reis naar Cambodja, Vietnam en Thailand was super goed georganiseerd, interessant, en de verschillende aangeboden excursies waren zeer interessant. Aan te bevelen… !
januari 2020

Jean & Sien

Wij hebben een fantastische reiservaring achter de rug met Reisbrigade. Alles was perfect georganiseerd, wij hadden steeds een aanspreekpunt in geval van vragen en problemen. Leuk type reis waarbij we ook voldoende ruimte en tijd hadden om onze vrije dagen in te vullen zoals we zelf wensten! Wij houden hier enkel mooie herinneringen aan over!
januari 2020

Karin & Gerko

Met drie stellen hebben we een onvergetelijke reis naar Hong Kong en Vietnam gemaakt. Zeer gevarieerd programma en was top georganiseerd. Vietnam is een heerlijk, warm, vriendelijk, veilig en chaotisch land. Zeker de street food-tours doen. Je komt ogen te kort, het eten is goedkoop en super smakelijk. Hoogtepunten: de street food tours, het varen op de Mekong Delta, de Cu Chi-tunnels. Wij zeggen: DOEN!
januari 2020

Niek

Als natuurliefhebber heb ik echt kunnen genieten van de prachtige natuur op Sumatra. Vooral de jungle rond Ketambe is een 'must' voor de ultieme beleving. Het zullen soms lange reisdagen zijn, maar het is het echt meer dan waard. Het contact met Reisbrigade was snel en goed en alles was van tevoren prima geregeld.
Back To Top