Hoe boek je de vlucht bij je rondreis op maat?

Reisbrigade biedt haar rondreizen op maat aan zonder internationale vluchten. Dat doen we niet zomaar, dat doen we omdat we onze reizigers graag zelf laten bepalen waar ze hun vlucht boeken. Wel zo flexibel! Boek je het ticket liever zelf? Geen probleem voor Reisbrigade! Het is trouwens vaak verstandig om alvast je tickets zo vroeg mogelijk te boeken en dan nog rustig over de verdere invulling na te denken. Waar wij natuurlijk heel graag bij helpen.

Wil je toch liever graag dat wij de tickets voor jullie regelen? Dan doen we dat graag! Wel hebben we hierbij een belangrijke voorwaarde: wij boeken je vlucht alleen als je ook de rondreis bij ons boekt, we verkopen géén losse vluchten.

We hechten veel belang aan duurzaamheid, maar inderdaad: we bieden wel internationale vluchten aan. Is dat niet heel krom, mensen van Reisbrigade? Ja, dat klopt, maar om nieuwe culturen te ontdekken, moet je nu eenmaal reizen. Gezien de afstand is het vliegtuig daarvoor het beste vervoersmiddel. Lees meer hierover in ons blog: Een verre rondreis en toch duurzaam?!

KLM

Vanaf Schiphol kom je al snel uit bij een vlucht met KLM. De KLM is voor veel Nederlanders ‘de nationale trots’, de blauwe zwaan. Maar het gaat niet alleen om het gevoel, KLM heeft ook echt voordelen!

Zo vlieg je met KLM vrijwel altijd rechtstreeks naar je bestemming. Dat reist fijn, is de snelste verbinding, geeft minder minder kans op vertraging en is minder belastend voor het milieu. Omdat wij een prettige samenwerking met KLM hebben, kunnen we goede tarieven aanbieden. In ons boekingssysteem zoeken we altijd de beste prijs, dit kan per dag verschillen. En bij KLM acties, zoals de Werelddeal Weken zijn we als eerste op de hoogte. Hebben we een mooie vlucht voor je gevonden? Dan houden we deze graag een paar dagen vrijblijvend in optie! Eenmaal geboekt biedt KLM verschillende mogelijkheden voor de reis zelf. Zo kun je de Economy-stoel upgraden naar een Economy-Comfort-stoel, of een stoel in een rijtje 2, met wat meer privacy dus (als je met z’n tweetjes reist tenminste). Dit alles wel tegen betaling, uiteraard. Lees hier meer over de mogelijkheden. Wij boeken een KLM vlucht standaard met 20 kg bagage, maar wil je meer of net geen bagage, dan kan allemaal!

Tenslotte nóg een voordeel van vliegen met KLM: vertoonde films en series hebben Nederlandse ondertiteling. Wel zo makkelijk. Neem je liever je eigen films mee? Bij KLM (en ook steeds meer andere airlines) kun je aan boord gewoon gebruik maken van je eigen smartphone, tablet, e-reader, camera, hoofdtelefoon en draagbare spelcomputers. Een USB-poort om op te laden zit in je stoel verstopt!

Wil je toch liever een goedkopere vlucht met overstap, of vliegt KLM niet naar jouw bestemming? Geen probleem; ook alle andere maatschappijen staan in ons wereldwijde reserveringssysteem. Geef ons door wat je voorkeur heeft, en we zoeken het zo goed mogelijk voor je uit!

Garuda Indonesia, Cathay Pacific en Emirates

Garuda in de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië en vliegt vanaf Amsterdam naar meerdere bestemmingen in Indonesië, vaak meteen overstap of aansluitende binnenlandse vlucht. Dit is de ideale vlucht als je tijdens je rondreis op maat door Indonesië meerdere eilanden wilt combineren.

Cathay Pacific heeft naast de ‘gewone’ Economy Class (die al heel fijn is) ook de hele mooie Premium Economy. Met een welkomstdrankje, ruimere stoelen, een gevulde toilettas en extra service waan je jezelf in de Business Class maar dan een stuk voordeliger. De vluchten van Cathay Pacific hebben gunstige verbindingen met goede overstaptijden naar Vietnam en Cambodja. Nog een leuk weetje: (voor jou als reizigers misschien minder belangrijk maar toch fijn om te weten) ze hebben hele vriendelijke medewerkers op de klantendienst en zijn altijd bereid te helpen.

Emirates heeft een groot netwerk en biedt aan boord een goede service. Dagelijks vertrekt vanaf Amsterdam de grote en comfortabele Airbus, met aansluitende vluchten naar veel bestemmingen in Zuidoost-Azië. Vooraf je stoel reserveren kan tegen een kleine vergoeding, en er is wifi aan boord. Tijdens de overstap in Dubai kijk je je ogen uit, en heb je net voldoende tijd om even de benen te strekken voor je weer verder vliegt!

Vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel

Ook dat kunnen we regelen. We hebben zelfs reizigers die graag vanaf Lissabon vertrekken. Geef het aan ons door en we regelen het graag! Vanaf Brussel heeft bijvoorbeeld Ethiopian Airlines goede tarieven en gunstige verbindingen naar Arusha, Johannesburg en Antananarivo (je weet wel, de hoofdstad van Madagascar).

Vanaf Brussel / Antwerpen kunnen we zelf treinen voor je boeken want we hebben een samenwerking met NMBS. De NS wil nog niet met ons samenwerken want ze vinden ons nog te klein. Wacht maar ?

Kortom: geef ons je wensen en je budget door, dan zoeken graag wij de beste vlucht passend bij je rondreis op maat voor je uit!

Bekijk onze andere blogs

Back To Top