Rondreizen

Hieronder vind je al onze rondreizen naar Kenia. Je kan filteren op je reisgezelschap: individueel, familie of groepsverband. Of kies op thema, dat is ook mogelijk. Zit jouw reis er niet tussen? Neem dan contact met ons op en we maken graag een persoonlijk voorstel op maat voor je.

Onze reizen naar Kenia

Safari, Avontuur

Familiereis door Kenia en tropisch Zanzibar

Familiereis door Kenia en tropisch Zanzibar

Familierondreis langs Lake Nakuru en de Samburu Five én de ‘echte’ Big Five in Masai Mara. Daarna gaan jullie heerlijk ontspannen aan de witte stranden van Zanzibar.

Strand van Diani Beach met een boot in het water tijdens een safari rondreis door Kenia Safari, Avontuur

Safari en strand

Safari en strand

Tijdens deze individuele rondreis ga je op safari in de beroemde parken Masai Mara, Lake Navaisha en Amboseli waarna je de reis ontspannen afsluit aan het strand van Diani in het zuiden van Mombassa

Leeuwin met welpjes in het hoge gras van de Masai Mara, Kenia Safari, Avontuur, Luxe

De ultieme safari reis

De ultieme safari reis

Deze ultieme safari reis door Kenia staat van begin tot einde in het teken van wild spotten. Je reist langs wildparken zoals Samburu, Masai Mara, Amboseli, Lake Nakukuru en Lake Naivasha.

Twee mensen op de vlakte tijdens safari met zebra's in de bosjes Safari, Avontuur

Het beste van centraal Kenia

Het beste van centraal Kenia

Tijdens deze bijzondere rondreis door Kenia gaan jullie wandelen bij Mount Kenya en maken jullie safari’s in Samburu, Solio, Eldoret, Lake Nakuru en natuurlijk in het beroemde Maasai Mara nationaal park. Dit wordt een trip om nooit meer te vergeten!

Kenia, olifanten op safari Safari, Luxe

Ontdek Masai Mara en Lamu

Ontdek Masai Mara en Lamu

Tijdens deze compacte, luxe individuele rondreis ga je op safari in het beroemde Masai Mara nationaal park en ga je ontspannen aan het strand van Lamu aan de mooie kust van Kenia.

Safari, Avontuur

Oost-Afrikaanse ontdekking

Oost-Afrikaanse ontdekking

Tijdens deze kleinschalige groepsreis ontdek je de veelzijdige kant van Kenia en Tanzania. Jullie volgen de voetsporen van de grote migratie tijdens deze reis, je doorkruist vele natuurreservaten en je spot vast vele wilde dieren.

Safari, Avontuur

Familiereis Karibu Kenia!

Familiereis Karibu Kenia!

Zoek jij een compacte familiereis waarin je toch veel van Kenia ziet? Dan is deze reis waarschijnlijk precies wat je in gedachten had. Je maakt gamedrives en je zult zeker heel veel dieren zien, je reist per een landcruiser met een chauffeur die je van alles zal vertellen. Natuurlijk kun je ook relaxen bij het zwembad en aan het strand.

Eigen rondreis samenstellen?

Iedere reiziger is anders en heeft andere wensen voor een Kenia rondreis. Jouw ideale Kenia rondreis niet gevonden op onze website? Geen probleem!

Wij gaan graag met jou in gesprek. Samen bespreken we de reiswensen en kijken we of en hoe we hierbij kunnen helpen.

Neem contact op
Back To Top